BRODMI

Serviciile Noastre

BRODMI SRL presteaza servicii de reparatii autorizate pentru diferite marci auto, dar cu preponderenta, pentru marcile unde este DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT – BRODMI/HYUNDAI si AUTOCALABRIA/FIAT – bazandu-se pe experienta si pregtairea profesionala a personalului angajat, pe renumele castigat in anii de activitate, pe satisfactia clientilor nostri.

Hyundai iti ofera linistea de care ai nevoie prin intermediul unui pachet de garantie caracterizat prin transparenta.

Servicii

Servicii de baza pe care le oferim

Pentru a obtine maximum de satisfactie de la autoturismul dumneavoastra recomandam utilizarea de piese originale Hyundai Motor Company atat pentru service, cat si pentru orice alta categorie de reparatie.

Service

Reparator autorizat pentru marca Hyundai.Servicii complete de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, oferite de profesionisti

Vanzari auto noi

Distribuitor autorizat al marcii Hyundai.

ITP

Servicii de ITP pentru autoturisme si camioane prin DR.Auto.

Consultanta daune

Atunci cand ai avut un accident, nu ai nevoie de griji in plus. Nu vrei sa astepti si nici sa primesti sfaturi neavizate. Ai nevoie de solutii practice, rapide si la indemana. De aceea, serviciul Centre Constatari Daune este disponibil acum pentru tine.

Buy back-evaluare si comercializare auto de ocazie

oloseste masina veche ca avans pentru cea noua! Beneficiezi gratuit de evaluarea autovehiculului vechi si de oferte speciale pentru automobilele noi. O achizitie sigura: cele mai bune masini rulate, selectionate si verificate de catre profesionisti se pot gasi in parcul nostru cu masini rulate.