Cateva cuvinte despre noi
BRODMI

Experienta isi spune cuvantul

BRODMI SRL functioneaza din 1999, la inceput prin comert cu ridicata, apoi prin extinderea domeniului de activitate la contracte de management si consultanta contabila, iar incepand cu 2006 prin incheierea unui contract de reprezentare ( distributie si reparatie ) cu Importatorul AUTOITALIA IMPEX SRL devine DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT al marcilor din grupul FIAT ( FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO ) in judetul Valcea.

Astfel decide sa realizeze o investitie langa Platforma Chimica Oltchim a unui COMPLEX AUTO care cuprinde : showroom auto, service auto, tinichigerie si vopsitorie auto in strada Stolniceni nr. 246, investitie care a facilitat crearea unui numar de locuri de munca si realizarea unei activitati de profil pe termen lung. Urmare a rezultatelor obtinute si dorintei de extindere a portofoliului de activitati in anul 2010 firma BRODMI incheie un contract de reprezentare cu HYUNDAI AUTO ROMANIA si devine DISTRIBUITOR SI REPARATOR AUTORIZAT al marcii HYUNDAI in judetul Valcea.

Brodmi

Lucram Cu Experti Si Profesionisti

In acest moment Brodmi SRL devine un important jucator pe piata auto din judetul Valcea avand in portofoliu doua reprezentante autorizate: AUTOCALABRIA / FIAT si BRODMI / HYUNDAI activand intr-un complex auto cu servicii integrate MULTIMARCA pe o suprafata de cca 1800mp ( showroom si hale tehnice ) fiind primul cu acest specific in judet si reusind sa ofere servicii de vanzare si reparare complete si integrate prin oferta de produse si service auto: service mecanica/electrica si service tinichigerie/vopsitorie.

Managementul si personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul firmei noastre are la baza cateva dintre atributele necesare in acest domeniu si este bazat pe principii de baza ale pietei auto de profil: experienta, profesionalism, onestitate si isi propune sa realizeze toate obiectivele muncii de zi cu zi sau in relatia cu clientii si partenerii nostri.

Formular de contact

Pentru mai multe informatii completati formularul de mai jos